top of page
  • Foto van schrijverIsabelle Bombeke

Een bruisend 2022

Op 1 januari maakten we een prachtige wandeling in de Ardennen, trokken een foto met modderbotten en verstuurden die bij wijze van nieuwjaarsgroet naar vrienden en familie. Eén van mijn vriendinnen stuurde meteen een reactie terug. Onze foto had haar doen denken aan een quote:


“And at the end of the day, your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling”


Ik werd er instant blij van 😊. Hoe zalig zou het leven zijn, als we dat elke dag kunnen realiseren!

Ik besliste meteen dat het mijn motto van het jaar zou worden. Gewoon, op het einde van elke dag, even checken of mijn ogen glinsteren, dat kon toch niet zo moeilijk zijn?


Ondertussen zijn we eind januari en ik moet bekennen, het is een hele uitdaging! Er zijn avonden geweest waarop ik uitgeput in de zetel plofte… geen glinsterende ogen of energie in de wijde omtrek te bespeuren…

Maar er waren ook momenten waarop ik de energie voelde bruisen; het moment waarop ik ‘solliciteerde’ voor een nieuwe opdracht die op mijn lijf geschreven leek, de lancering van loopbaanacademie, de eerste training bij een nieuw bedrijf, het loopbaangesprek met die klant die zoveel meer jaar ervaring heeft als zelfstandige dan ikzelf en die toch zo blij was met de inzichten die ze tijdens onze sessie kreeg.


De energie bruist alleen als we kunnen doen wat in onze natuur ligt. De energie bruist alleen als we onze talenten benutten. De energie bruist alleen als we met die talenten ook een beetje uit onze comfortzone durven gaan. De energie bruist alleen als we iets doen dat een beetje spannend is.


Nu ben ik zelf niet het prototype van een avonturier en mijn collega Sylvie Vandewalle, medeoprichter van loopbaanacademie is dat ook niet. Wij weten hoe lastig het kan zijn om die spannende stappen te zetten! Wij weten hoe fijn het dan is om een supporter te hebben die je aanmoedigt en uitdaagt.


Met loopbaanacademie willen we jou net daar bij helpen: bij het zetten van kleine spannende stappen die een grote verandering in je loopbaan te weeg kunnen brengen. Bij ons kan je terecht voor zo’n loopbaanbegeleiding op maat, al dan niet met de loopbaancheques van VDAB.


Neem eens een kijkje op onze website www.loopbaanacademie.be of neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


We kijken er erg naar uit om jou te ontmoeten en je te helpen in je loopbaan!


Isabelle



icoonwit.png

LAAT JE JE GRAAG INSPIREREN?

Vul je e-mailadres in en ontvang wekelijks inspiratie in je mailbox! 

bottom of page